[x]

Здравейте!

Добре дошли във "Форум Самотни родители"!

Ако отглеждате детето си сам(а), ако някакво

жестоко събитие е отнело любимия Ви човек

или просто се чувствате самотни, това е Вашият

форум.

Регистрацията ще Ви отнеме минутка, а след това

дълго време ще имате подкрепата на много нови приятели.

Ако желаете, можете да гласувате за форума в

БГ Топ

Форум "Самотни Родители" Самотни Родители
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
09 февруари, 2010, 04:04:38

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Собствено Търсене
Ако харесвате форума, моля гласувайте за нас в BGtop
38291 Публикации в 661 Теми от 936 Членове
Последен член: borqna76
*
Заглавна Страница Помощ Търси Календар Вход Регистрирай
Форум "Самотни Родители"  |  Отмора  |  Седянка  |  Тема: Как да бъдем щастливи, или 10-те неща ... 0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема. « назад напред »
Страници: [1] 2 3 4  Всички Надолу Отговор Отпечатай
Автор Тема: Как да бъдем щастливи, или 10-те неща ...  (Прочетена 3181 пъти)

Здравей! :) Защо само четеш, а не пишеш? Всеки тук е готов да помогне, с каквото може. :)
Birdy
Нема-такъв-спамер
Неактивен Неактивен

Публикации: 1896

Черешка

« -: 07 юли, 2008, 11:36:26 »
Отговори с цитат

С официалното позволение на Майа, в чийто блог ( http://maia.dir.bg/_wm/diary/diary.php?did=356316&df=46&dflid=3 )  го прочетох, ви представям един от начините да бъдем щастливи, а именно: да направим списък с 10 неща, които ни правят щастливи.
Аз по принцип по такива неща не си падам, но притисната до стената от любимата ми приятелка и по-голяма сестра на Майа, седнах да си ги напиша. Оказа се много приятно и позитивно занимание, отвори ми очите за това колко малко всъщност ми трябва, за да съм щастлива и за моя изненада нямаше нищо материално (изненадана съм, защото се смятах за доста матириъл гърл). Освен това се изненадах, че нямаше нищо, свързано със стоене у дома, което ме наведе на мисълта, че трябва да променя нещо в дома си, за да ми стане уютно и да ми носи щастие.
Опитайте и вие, но не забравяйте да пишете на прима виста, без да мислите как ще изглежда отстрани и дали не звучи недобре. Дори ако искате, не ги пишете тук, важното е да ги знаете за себе си.
Аз ще напиша моите, за да ви подтикна да го направите и вие ;)

1.   Иво – винаги, навсякъде и каквото и да прави
2.   Да лежа на шезлонг на плажа с интересна книга в едната ръка и коктейл в другата
3.   Някой да ми сготви – ако е мъж и ми сервира, още по-добре
4.   Да отида на пикник, на който друг да шофира и готви, а аз само да лежа на одеалото край рекичка и да ям пържоли и да пия бира след бира след бира, а навръщане да заспя в колата.
5.   Мама и татко – дори когато ме ядосват, пак съм щастлива, че ги има.Тук влиза и Жоро.
6.   Пътуванията – пътя, хотелите, градовете, забележителностите, кръчмите, компанията, веселието
7.   Приятелите – има ли смисъл да обяснявам?
8.   Отнесени от вихъра, Казабланка, Мулен Руж – романтичните стойностни филми – а също и глупавите комедии, с които не усещаш как е минало времето. Киното като цяло.
9.   Момичетата във форума и самия форум. И момчетата, разбира се  icon_wink
10.   Редките моменти, в които косата ми стои страхотно.
Активен

The best is yet to come
Isa
Нема-такъв-спамер
Неактивен Неактивен

Публикации: 2244

Carpe diem!

« Отговор #1 -: 07 юли, 2008, 11:49:45 »
Отговори с цитат

1. Дариа - да я прегръщам, да я хапя, да се смеем заедно, да я гледам как спи, да спорим, нищо че ми иде да я убия понякога...
2. Да работя  icon_rolleyes идиотско, но факт - Напрегнатите, пълни с битки дни ме зареждат ужасно много. Само не го казвайте на клиентите ми, че ще поискат да им намаля хонорарите.  yahoo_10
3. Залеза... /изгрев от бая време не съм виждала/, луната, топлото време, да пътувам на някъде и да слушам хубава музика.
4. Новите места, новите държави, новите градове, новите неща, които преживявам.
5. Хубавата храна, хубавото вино, хубавата компания.
6. Да засипвам в нечии прегръдки.
7. Морето и всичко свързано с него - от водата и плажа, та до стридите, мидите и всички други гадинки.
8. Да шофирам бързо, ама наистина бързо... откак ме заплашиха, че ще ми вземат книжката - вече много рядко ми се случва.  yahoo_57
9. Ленивите летни дни, когато във въздуха се усеща мирис на пържени чушки, а живота изглежда тоооолкова прекрасен.
10. Да спя, ама много да спя...
Активен

Кам нейкид, бринг фуд! /по Траяна/
Tintina
Нема-такъв-спамер
Неактивен Неактивен

Публикации: 1583

« Отговор #2 -: 07 юли, 2008, 12:51:32 »
Отговори с цитат

1.Сутрешното кафе в тишината на дома ми, пред компютъра или телевизора - задължително пуснат на ОРТ!
2. Добре свършената работа, която не е рутинна, а творческа.
3. Благодарността на някой, който ми се е обадил по телефона, че съм му помогнала.
4. Детето, родителите, приятелите - абсолютно всички!
5. Поливането и "пощенето" на цветята вкъщи
6. Масажът.
7. Усещането, че се чувствам обичана.
8. Колата и шофирането - не задължително бързо, по-скоро дълго и по труден или непознат маршрут.
9. Планината.
10. Колкото и странно да звучи... прането (в пералня) и простирането на дрехи на балкона...
Активен
Sissi_82
Модератор
Нема-такъв-спамер
Неактивен Неактивен

Публикации: 2362

« Отговор #3 -: 07 юли, 2008, 12:58:57 »
Отговори с цитат

И аз да се впиша в темата на Бърди.
1. Децата. Най - щастлива съм когато ги гледам заедно, Ицко гушка Ангел, целува го, а малкият писка от кеф. Същото така сърцето ми ще изкочи като ги видя заспали, кротки и тихи - картината наистина е божествена.
2. Хората, които ме обичат и уважават ме правят адски щастлива. Сестра ми, старите приятели, които останаха зад мен в най-трудния момент от живота ми, новите приятели, които ми дават сили и надежда да продължа напред, родителите ми. Самото им съществуване ме кара да се чувствам добре, а когато общувам с тях - идеално. Обичкам ви, хора!  Hug
3. Понякога показанията на кантара. Не ча са красиви, но като има и малко намаление - сърцето ми подскача от радост.
4. Когато се чувствам красива се чувствам и щастлива. Или пък ако се харесам в някоя дрешка - веднага ми се повишава настроението. Също така ако от сума ти снимки успея да избера поне една, на която да си кажа - на тази наистина съм прекрасна.  icon_smile
5. Понякога се чувствам щастлива, защото ми се дава шанс да потърся човек, който ще ме цени, уважава и обича. Може да е тъпо, но понякога така чувствам нещата.
6. Когато къщата ми е чиста и продедена. Защото се случва твърде рядко.  hahaha
7. Индийската музика и всяка музика, която ме кара да си танцувам сама вкъщи.  yahoo_06
8. Когато успявам да се справям с поставени задачи.
9. Някой път просто лежа в някакво унесено състояние и си мечтая. Дори не ми се става да се връщам в реалността.
10. Форумът, интернетът - самото им наличие.  35
11. Това като бонус - когато усещам, че ме заглеждат разни батковци.  yahoo_01
Активен

desilosha
Забравил да си тръгне
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 91

Мъже ли?слагай им рога!

« Отговор #4 -: 07 юли, 2008, 13:06:24 »
Отговори с цитат

1.да ме гушкат двете деца,да се търкаляме заедно по матрака.да крещят ,да пищят да се смеят.да са все по-живи и здрави.
2.да заспиват всеки следобед по едно и също време /досега почти не се е случвало/.
3.радостта в техните очи е щастие в моите.
4.да шофирам след дъжд,стъклото на колата да е идеално чисто и улиците да са измити и хладни.да си надуя музиката в колата и на сфетофарите да усещам ,,нечии мъжки погледи,,.
5.да плувам.да спортувам/във фитнеса.да почивам във сауната/.
6.обожавам да пия кафе.
7.да харча пари.
8.красив мъж,зноен секс без край.питие.цигарка.масаж на рамената.и после пак отначало.
9.да танцувам в дискотека.
10.да получавам подаръци,без да се чувствам длъжна да връщам жеста.ако може да са от мъже/или един мъж/,но да не очаква после да му се отплащам със секс.
Активен

Birdy
Нема-такъв-спамер
Неактивен Неактивен

Черешка

« Отговор #5 -: 07 юли, 2008, 13:10:17 »
Отговори с цитат

Сиси, много ми хареса твоя номер 5  Hug
Активен

The best is yet to come
PoiChu
Гост
« Отговор #6 -: 07 юли, 2008, 13:23:02 »
Отговори с цитат

Забелязвате ли как повечето от вас пишат "Може да ви се стори глупаво..." или "Може би е тъпо..."? В това се крие цялата красота на занятието!!  icon_smile Има толкова много малки нещица, които ни радват, но които като че ли не забелязваме, защото ги смятаме за нищожни. Живот мой прекрасен  icon_wink

Hug

Активен
Sissi_82
Модератор
Нема-такъв-спамер
Неактивен Неактивен

Публикации: 2362

« Отговор #7 -: 07 юли, 2008, 14:04:24 »
Отговори с цитат

Забравих основна точка. Сега като се прибирах от банката за смяна на дебитната карта минах половината главна и пешеходния мост та определено ми изкристализира:
12. Шопинг. Като всяка нормална жена обожавам да пазарувам дрешки, бижута, дрънкулки. Понякога дори само да ги разглеждам, пробвам. По щастлива съм като ги получа де. Ама гадното на този вид щастие е, че ме кара да фалирам. Та особено хепи се чувствам като открия нещо, което искам на красива за мен цена.  hahaha
« Последна редакция: 07 юли, 2008, 16:26:51 от sissi_82 » Активен

Сабина
Загори тенджера
Неактивен Неактивен

Публикации: 431

майката на Вяра

« Отговор #8 -: 07 юли, 2008, 14:09:50 »
Отговори с цитат

1. Вяра, моментите, в които сме заедно и тя ме прегръща. Малкото ми бебче вече е момиченце. Носи рокли, яде вафла и е омазана с шоколад.
2. Майка ми и баща ми – при тях винаги е уютно, мирише на нещо вкусно, възглавницата е мека и спя дълбоко.
3. Времето вечер, в което лежа в мрака и си мисля за хубавите моменти, които предстоят за мен. Убедена съм, че ще ги има!
4. Сутрешното кафе, когато още сънена благодаря на Бог, че съм добре и се радвам на първите лъчи на слънцето.
5. Приятелите ми – малко, изпитани в трудни моменти. Миговете с тях, в които си спомняме минали събития, смеем се и се шегуваме.
6. Фитнесът рано сутрин – когато хората още се събуждат, а аз съм на пътеката и пея силно, заедно с уредбата (когато няма други хора де...)
7. Споменът за една голяма любов, която приключи неочаквано и ме разби на парченца, но която ми даде възможността да изпитам силата на чувствата ми. Неподозирано дълбоки.
8. Едно парче студена диня, сирене и цялото спокойствие на земята.
9. Харесвам се. Кожата ми е копринено гладка, семплият грим ми отива. Ще градя самочувствието си отново – на човек, жена и майка. Хубава съм.
10. Животът ме чака ей там, зад ъгъла, просто трябва да протегна ръка...да поискам да бъда обичана и щастлива...
Активен
Birdy
Нема-такъв-спамер
Неактивен Неактивен

Черешка

« Отговор #9 -: 07 юли, 2008, 14:14:46 »
Отговори с цитат

Сабинка, дано наистина ги мислиш тия неща, а не ги пишеш просто  Hug Много ти се раздвам, звучиш като различен човек от няколко месеца насам  Hug
Пожелавам ти адвокат  hahaha
Активен

The best is yet to come
Jaly
Трайно заселен
Неактивен Неактивен

Публикации: 209

« Отговор #10 -: 07 юли, 2008, 14:56:42 »
Отговори с цитат

Сабина включвам се първо, за да ти кажа, че много се радвам да те прочета такава Hug bouquet
Бърди ще ме  прощаваш, но ма не мога да докарам до 10 неща, които ме правят щастлива, но да видим...

1. Децата ми - божествени, хубави и много обичличи....... ядосват ме по 20 пъти на ден, но на запсиване знам, че това всъщност е животът ми с тях...и се моля дълго време да са покрай мен, за  да го правят.
2. Да се чувствам обичана, да лежа на поляната в  една любима за мен къща, Той ми е донесъл питие,  а дъщеря ми търчи боса по тревата и писка от радост, защото пръскачката я е оцелила....
3. Разходките на трима ни в гората, скъпоценото време, в което сме заедно, вечерите, в които запсиваме прегърнати на спалнята- аз, той и детето ни...
4. Хобитата ми:)) да си нарисувам картина и да си  я харесам,  да направя снимка, да я отпечатам на хартия и да знам, че мога и много по-добре....
5. Сутршното ми кафе, когато не съм на работа.. сънена сядам на дивана , дъщеря ми бърбори, аз почти не я чувам, но така мирише на хубаво кафе.....
6. Приятелите ми - всичките далече, редките ни срещи.... разговорите до среднощ.....
7. Къщата ми, която правих с много  мерак, на която дълго  не можех да се зарадвам, докато не я погледах с други  очи- аз я направих за нас с децата и все повече я  харесвам...
8. Преди обичах да пътувам много и това ме зареждаше страхотно- новите места, новата храна,  мирисът на далечно място....
9. Хубав филм, хубавата храна и хубавото вино.
10. Да се събудя до човека, когото обичам, а дъщеря ни да мрънка, стига сте лежали, само ще спите ли 35

Докарах ги до 10!, Бърди освен да ме почерпиш icon_biggrin
Активен
Stun
Банник
Загори тенджера
Неактивен Неактивен

Публикации: 729

« Отговор #11 -: 07 юли, 2008, 15:23:42 »
Отговори с цитат

Ще се пробвам и аз да се включа... А дано ги докарам до 10, че напоселдък съм в дупка някаква
1. Детето, разбира се, в моментите, в които не умирам от притеснение за него. Покрай многото здравословни проблеми понякога забравям да му се радвам, но пък не забравям да го гушкам и целувам никога. ТОлкова е мекичък.
2. Да ги видя сутрин рано как спят с мъжа ми опрени гръб в гръб. Гинко върху неговата възглавница. Единия голям, а другия съвсем мъничък.
3. Да прочета хубава книга от край до край на един дъх. Накрая да съжалявам, че е свършила
4. Да гледам хубав филм
5. Разходките в планината или покрай морето, изобщо в природата
6. Спокойните дни, в които нямам нищо за вършене и мога да остана до късно в леглото
7. И аз малко като Иса - когато успея да си свърша добре работата. Особено когато сме под напрежение тогава може би работя най добре.
8. Да успея да помогна на някого, независимо дали близък или не толкова
9. Срещите със стари приятели, с коит се виждам веднъж в годината, но чувствам толквоа близки. То в България почти не са ми останали приятели, всички се изнесоха.
10. Да заспивам уморена след секс, залепена за любимия. И да се събуждам до него.
Активен

Война за мир! Секс за девственост!
Tintina
Нема-такъв-спамер
Неактивен Неактивен

Публикации: 1583

« Отговор #12 -: 07 юли, 2008, 15:55:42 »
Отговори с цитат

На мен пък много ми хареса №7 на Сабина bouquet
Активен
Елмира
Форумен Поет
Форумско гуру
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1017

« Отговор #13 -: 07 юли, 2008, 16:17:44 »
Отговори с цитат

Влизам и излизам от темата, от както я пусна. Въртя, суча и не мога да измисля 10 неща  yahoo_10 Явно пак ме хващат лудите  yahoo_07 Но ме заинтригува. Ще седна като се прибера от работа с лист и химикал и ще ги измисля пък  yahoo_56 /току що си направих кофти извод за себе си/
Активен
Birdy
Нема-такъв-спамер
Неактивен Неактивен

Черешка

« Отговор #14 -: 07 юли, 2008, 16:22:56 »
Отговори с цитат

Иве, помисли си наистина. Мен това много ме кефи, как всеки сяда с нагласата, че не може да има 10 такива неща (аз също!) и лека-полека излизат ... виж Джали, виж Стънчето - никой не вярва, че ще ги докара до 10 ;)
Активен

The best is yet to come
Страници: [1] 2 3 4  Всички Нагоре Отговор Отпечатай 
Форум "Самотни Родители"  |  Отмора  |  Седянка  |  Тема: Как да бъдем щастливи, или 10-те неща ... « назад напред »
Отиди на:  

Българският фен-сайт на група

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!