[x]

Здравейте!

Добре дошли във "Форум Самотни родители"!

Ако отглеждате детето си сам(а), ако някакво

жестоко събитие е отнело любимия Ви човек

или просто се чувствате самотни, това е Вашият

форум.

Регистрацията ще Ви отнеме минутка, а след това

дълго време ще имате подкрепата на много нови приятели.

Ако желаете, можете да гласувате за форума в

БГ Топ

Форум "Самотни Родители" Самотни Родители
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
20 май, 2012, 19:34:10

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Собствено Търсене
Ако харесвате форума, моля гласувайте за нас в BGtop
48469 Публикации в 919 Теми от 2583 Членове
Последен член: galka72
*
Заглавна Страница Помощ Календар Вход Регистрирай

Форум "Самотни Родители"  |  Отмора  |  Седянка  |  Тема: Свалките онлайн 0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема. « назад напред »
Страници: [1] 2 3 ... 7  Всички Надолу Изпрати темата Отпечатай
Автор Тема: Свалките онлайн  (Прочетена 5226 пъти)

Здравей! :) Защо само четеш, а не пишеш? Всеки тук е готов да помогне, с каквото може. :)
Sissi_82
Модератор
Нема-такъв-спамер
Неактивен Неактивен

Публикации: 2574

« -: 20 октомври, 2008, 12:38:49 »

Все на мен ми върви да започвам тези теми.  icon_twisted
Сигурно съм най-голямата любовчийка.  hahaha 35
Та имаше подобна тема в мамата. Идеята е тук да обсъждаме общуването в началната фаза на сдвояването. Какво трябва да очакваме отсреща и какво не.
Интересно ще е тези, които са имали интернетски връзки да споделят впечатления и спомени. На какъв етап от общуването примерно се стигна да среща очи в очи, как протече срещата, какво беше остатъчно чувство след нея и така.
Аз си признавам, че съм много боса в тези отношения.
Активен
Мечо Грух
Стар и глупав
Администратор
Форумско гуру
Неактивен Неактивен

Публикации: 1039

« Отговор #1 -: 20 октомври, 2008, 12:53:22 »

Тук Godzilla може да разкаже... и аз де, ама няма  hahaha
« Последна редакция: 20 октомври, 2008, 13:06:19 от Danny » Активен
Муза
Форумско гуру
Неактивен Неактивен

Публикации: 1067

« Отговор #2 -: 20 октомври, 2008, 13:00:25 »

сдвояването  newsm78
Сисе, кво е тва нещо бе мила, яде ли се, пие ли се?  hahaha
Активен

Винаги трябва да знаеш кога приключва един етап от живота ти. Ако упорстваш да го продължиш повече от необходимото, ще изгубиш радостта и смисъла на всичко останало.
KitKat
Администратор
Загори тенджера
Неактивен Неактивен

Публикации: 757

« Отговор #3 -: 20 октомври, 2008, 13:16:14 »

Тук Godzilla може да разкаже... и аз де, ама няма  hahaha
хм, да разкажа...направо книга мога да напиша: " Как да се омъжим в мрежата"  , примерно...
Активен
навигатор
Забравил да си тръгне
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 188

Умница-хубавица

« Отговор #4 -: 20 октомври, 2008, 13:21:31 »

След като аз разкажа за моето последно запознанство в мрежата и за това как се обърна живота ми за 2-3 месеца, всеки остава изумен...........
Активен

Deepinside
Озовал се тук
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 35

« Отговор #5 -: 20 октомври, 2008, 14:17:13 »

След като аз разкажа за моето последно запознанство в мрежата и за това как се обърна живота ми за 2-3 месеца, всеки остава изумен...........

става интересно icon_smile
Активен
Birdy
Нема-такъв-спамер
Неактивен Неактивен

Публикации: 2263

« Отговор #6 -: 20 октомври, 2008, 14:18:28 »

Моето мнение, Сиси, е колкото по-рано се случи живия контакт, толкова по-добре. В нета можеш да срещнеш интересни хора, но за да ги опознаеш трябва да се видите – нета създава фалшиво усещане за близост.
А ти с кой искаш да се сваляш виртуално?  icon_mrgreen
Активен

Муза
Форумско гуру
Неактивен Неактивен

« Отговор #7 -: 20 октомври, 2008, 14:23:34 »

И кво сега? Някой нещо ще каже ли по темата, аааа
 35
Само хвърляте стръвта и ... нищо!
Активен

Винаги трябва да знаеш кога приключва един етап от живота ти. Ако упорстваш да го продължиш повече от необходимото, ще изгубиш радостта и смисъла на всичко останало.
Asmoday
Забравил да си тръгне
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 132

« Отговор #8 -: 20 октомври, 2008, 14:34:46 »

Ами...такова...абе в общи линии сега се свалям с един така. Забавно е стига да попаднеш на някой който не лъже. Имам един много близък приятел който ми беше сваляч, но там просто няма как да се получат нещата. Ама ако искате мога да кажа на БНД да ви обесня за свалките в нета, той е голям специалист  35
Активен

Много мразим обиновена кифла да ми се прави на кроасан!
last.fm
velvet
Загори тенджера
Неактивен Неактивен

Публикации: 578

The less is more

« Отговор #9 -: 20 октомври, 2008, 15:00:11 »

Забавно е стига да попаднеш на някой който не лъже.
Ей те това точно как се разбира?
Имам предвид когато е само виртуално?
Активен
MALVINA
Нема-такъв-спамер
Неактивен Неактивен

Публикации: 2074

« Отговор #10 -: 20 октомври, 2008, 15:24:38 »

Забавно е стига да попаднеш на някой който не лъже.
Ей те това точно как се разбира?
Имам предвид когато е само виртуално?
ами май няма рецепта за това.моите наблюдения са,че повечето лъжат. icon_confused
Активен
Муза
Форумско гуру
Неактивен Неактивен

« Отговор #11 -: 20 октомври, 2008, 15:28:48 »

Хубаво де, вие с преживяванията като мълчите, ам да кажа аз къв майтап имах тук с един батко.
Та всеки ден в Кю-то навлеци колкото щеш, ама все с разни ник-ове гаргалаци и без други данни, че кой ще им обърне внимание. Веднъж обаче гледам един батко с име и фамилия, че и то на бг написани. Викам си, аха, това ще е вече човек на място, що да не му отговоря. Ама нещо ми бе бръмнала главата от проблеми и първата реплика дето ми дойде в галавата бе: Кой си ти и за какво се бориш? .Отг. бе: Правя всичко за пари! Мале-ле, казвам ви падна ми пердето. Викам му, абе ти жиголо ли си бе? Оня като почна да се хили: ха-ха.. голям смях падна, след което си разкри картите, уж, представи се, че така... той ли криво се изказа, аз ли криво го разбрах. Малко като виц стана, ама продължение нямаше, е, поне засега!  icon_wink
Активен

MALVINA
Нема-такъв-спамер
Неактивен Неактивен

Публикации: 2074

« Отговор #12 -: 20 октомври, 2008, 15:34:15 »

и аз един път излизах с един на кафе.Симпатяга беше,ама не спря да ми опява за бившата си приятелка.В един момент направо бяхме като психоаналитик/аз/ и пациент/той/.Направихме разбор на всяка дума и действие от нейна и негова страна.Ама тя какво казала,пък той какво отговорил ....Накрая ми каза,че страшно му харесвам,колко съм била готина и как съм го разбирала.И пак искал да се видим да поговорим,че много успокоително съм му действала.. icon_eek.До там му беше yahoo_54
Активен
Муза
Форумско гуру
Неактивен Неактивен

« Отговор #13 -: 20 октомври, 2008, 15:41:29 »

Аааа, при мен всичко е виртуално, не е реално!
Малвинка, ами да му бе казала колко ти дължи за сеанса накрая,  icon_smile  А ти си наистина много готина. Заплюх си те на снимките преди малко. Но споко де, виж мнението ми за сексуалните наклонности в спец. тема за тази цел!  icon_cool
 И сега като гледам всички колко са хубави, си мисля, че е вярна репликата: Хубавите ябълки прасетата ги ядат!  35
Активен

Sissi_82
Модератор
Нема-такъв-спамер
Неактивен Неактивен

Публикации: 2574

« Отговор #14 -: 20 октомври, 2008, 15:45:28 »

Ами аз питам по принцип какво може да се очаква. Темата е с цел превантивно обучение та да няма гафове или поне да се сведат до минимум.
Това, което аз мога да кажа е, че излязох с един образ (както се разбра) само след няколко дни чат. Оказа се, че изобщо не ми допадна като светоглед, поведение и т.н. да не говорим, че Малвина го оприличи на Кондьо.  35 Та реших, че ако някога си организирам подобна среща ще съм подплатена с повече инфо за другия.
Ади сега вие кажете за магически срещи, а не за гафовете като моя.
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 7  Всички Нагоре Изпрати темата Отпечатай 
Форум "Самотни Родители"  |  Отмора  |  Седянка  |  Тема: Свалките онлайн « назад напред »
Отиди на:  

Сайт за

Българският фен-сайт на група

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!