[x]

Здравейте!

Добре дошли във "Форум Самотни родители"!

Ако отглеждате детето си сам(а), ако някакво

жестоко събитие е отнело любимия Ви човек

или просто се чувствате самотни, това е Вашият

форум.

Регистрацията ще Ви отнеме минутка, а след това

дълго време ще имате подкрепата на много нови приятели.

Ако желаете, можете да гласувате за форума в

БГ Топ

Форум "Самотни Родители" Самотни Родители
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
06 февруари, 2012, 01:32:07

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Собствено Търсене
Ако харесвате форума, моля гласувайте за нас в BGtop
47701 Публикации в 903 Теми от 2375 Членове
Последен член: VHCH
*
Заглавна Страница Помощ Календар Вход Регистрирай
Форум "Самотни Родители"  |  Отмора  |  Седянка  |  Тема: Какъв мъж е за предпочитане 0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема. « назад напред »
Страници: 1 2 3 [4]  Всички Надолу Изпрати темата Отпечатай
Автор Тема: Какъв мъж е за предпочитане  (Прочетена 2717 пъти)

Здравей! :) Защо само четеш, а не пишеш? Всеки тук е готов да помогне, с каквото може. :)
Isa
Нема-такъв-спамер
Неактивен Неактивен

Публикации: 2231

Carpe diem!

« Отговор #45 -: 09 ноември, 2008, 20:59:30 »

... мисля, че мъжете са много по постоянни, в изискванията си към една жена, отколкото жената към мъжа.

Абсолютно си прав.  yahoo_33
С някой малки изключения като аз и БНД...
Активен

Кам нейкид, бринг фуд! /по Траяна/
Sissi_82
Модератор
Нема-такъв-спамер
Неактивен Неактивен

Публикации: 2574

« Отговор #46 -: 09 ноември, 2008, 21:08:14 »

Що бе, Инки? Мисля, че и жените са постоянни - те просто искат всичко. Винаги.
Активен
Stun
Банник
Форумско гуру
Неактивен Неактивен

Публикации: 1085

« Отговор #47 -: 10 ноември, 2008, 11:26:28 »

Мъжете се женят за жена която харесват с идеята, че тя няма да се промени, но тя се променя. А жените се омъжват с идеята, че мъжът ще се промени, а той не се променя... Това били основните грешки на брака icon_smile

Всъщност какъв е за предпочитане зависи от годините. Ерген на 30 вече не е нещо необичайно. Минаах времената, когато всички се женеха или след училище или в университета до 25 години и който не успее значи за нищо не става. Но ерген на 40(или по-точно такъв, който не е имал съвместно съжителство с жена) е вече нещо друго. Там вероятността да е негоден за брак/съжителство е голяма. На тези години човек все по-малко компромиси е склонен да прави със себе си. Важи не само за мъжете разбира се.
Активен

Много се извинявам за многото пропуснати букви във всичките ми постове, обаче виновна е клавиатурата ми...
sunko
Забравил да си тръгне
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 133

« Отговор #48 -: 30 декември, 2008, 10:58:41 »

много зависи от мъжа и в двата варианта.а във варианта "разведен" зависи и от бившата му жена,поне според мен,и от причините и вината за раздялата,доколкото може да се изясни обективно де.
иначе лично аз предпочитам необвързан разбира се. но не и с голяма разлика в годините,може да е "стар ерген" но не ми се иска отново да се вмъквам във връзка с 10г разлика,рано или късно се усеща!
Активен
Страници: 1 2 3 [4]  Всички Нагоре Изпрати темата Отпечатай 
Форум "Самотни Родители"  |  Отмора  |  Седянка  |  Тема: Какъв мъж е за предпочитане « назад напред »
Отиди на:  

Сайт за

Българският фен-сайт на група

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!