[x]

Здравейте!

Добре дошли във "Форум Самотни родители"!

Ако отглеждате детето си сам(а), ако някакво

жестоко събитие е отнело любимия Ви човек

или просто се чувствате самотни, това е Вашият

форум.

Регистрацията ще Ви отнеме минутка, а след това

дълго време ще имате подкрепата на много нови приятели.

Ако желаете, можете да гласувате за форума в

БГ Топ

Форум "Самотни Родители" Самотни Родители
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
06 февруари, 2012, 01:32:25

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Собствено Търсене
Ако харесвате форума, моля гласувайте за нас в BGtop
47701 Публикации в 903 Теми от 2375 Членове
Последен член: VHCH
*
Заглавна Страница Помощ Календар Вход Регистрирай
Форум "Самотни Родители"  |  Отмора  |  Седянка  |  Тема: Сайтове за запознанства- за или против? мнения и опит... 0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема. « назад напред »
Страници: [1] Надолу Изпрати темата Отпечатай
Автор Тема: Сайтове за запознанства- за или против? мнения и опит...  (Прочетена 1730 пъти)

Здравей! :) Защо само четеш, а не пишеш? Всеки тук е готов да помогне, с каквото може. :)
sunko
Забравил да си тръгне
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 133

« -: 30 декември, 2008, 12:15:30 »

хрумна ми тази тема  newsm78 отчасти бях провокирана от изказвания в бг.мама, ще кажа,че нямам личен опит,понеже не съм и влизала дори в такива сайтове.там се спрягаше някакъв сайт- елмаз или нещо такова.
ще бъде полезно за всички, мисля , ако понапишете малко мнения.благодаря! bouquet
Активен
Мечо Грух
Стар и глупав
Администратор
Форумско гуру
Неактивен Неактивен

Публикации: 1028

« Отговор #1 -: 30 декември, 2008, 12:28:08 »

sunko, подобна тема вече е обсъждана ето тук:

http://forum.samotniroditeli.com/index.php/topic,285.0.html
Активен
MORGANA
Забравил да си тръгне
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 83

« Отговор #2 -: 30 декември, 2008, 12:58:16 »

И понеже тогава съм пропуснала да се разпиша в старата тема, та сега тук. Макар, че моята информация за тези сайтове е адски остаряла - от цели 8...даже 9 години! Собствено там се запознах с БНД...макар, че вероятността да попаднеш на .....да кажем неподходящ е еднаква на живо или в нета! Но въпреки това, аз си казах, че повече такива запознанства не искам. моя приятелка има изключително кофти опит от нет-познанства...то не че моя е прекрасен! Друга моя приятелка се беше разделила с гаджето си заради неговото денонощно висене в такива сайтове...добре, че се съвзе навреме и престана...та се събраха!
Активен

sunko
Забравил да си тръгне
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 133

« Отговор #3 -: 30 декември, 2008, 13:01:39 »

Благодаря ти,Дани! bouquet
Активен
Страници: [1] Нагоре Изпрати темата Отпечатай 
Форум "Самотни Родители"  |  Отмора  |  Седянка  |  Тема: Сайтове за запознанства- за или против? мнения и опит... « назад напред »
Отиди на:  

Сайт за

Българският фен-сайт на група

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!