много хубава тема,чак сега като се поразрових, я видях.и аз да се разпиша.
още преди да се изнеса от приятеля си,когато стана ясно,че няма да го бъде нашето, майка ми ми каза по телефона да се прибирам вкъщи и да не се тревожа,ч ще си гледаме двете малката.и досега ми е най-голямата подкрепа,включително и финансова.с баща ми не се разбираме от години и не си говорим.съжалявам,както и майка ми,че по-рано не са се развели,но това е друга тема,само поредното доказателство за мен,че колкото по-навреме,толкова по-добре да започнеш на чисто.
не ме е упреквала за нищо,упреква само себе си-че може би ми е повлияла с мнението и изказванията си относно БНД, че защото го е харесвала много (лицемерен г*з,ей...

), сигурно ме е едва ли не натикала в ръцете му.но осъзнавам,че изборът си беше само и единствено МОЙ.за детето и дума не даде да се продума за аборт,а признавам си,и на мен ми хрумна подобна мисъл,макар да съзнавах,че няма как (изнесох се,когато бях бременна в края на 3я месец), но тогава ми беше доста тежко,простено ми е,предполагам.
за друг мъж по-скоро аз й пиля на главата,че няма как да ме вземе с дете и т.н.,а тя ме успокоява,че съм млада и хубава и че това също ще стане,само че не веднага

баба ми и сестра ми също ме подкрепят много. за съжаление любимият ми дядо почина 10 дни след раждането на малката,така и не успя да я види поне